Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Hoefsmederij

De smederij van Dier-N-artsen Diergeneeskunde is in handen van Berrie Komejan.

Als echte paardenliefhebber werkt hij met veel plezier als hoefsmid. Daarnaast rijdt hij recreatief onder het zaden en rijdt hij menwedstrijden met een tweespan Welshpony's en is hij medeorganisator van enkele menwedstrijden.

Berrie is gediplomeerd hoefsmid en lid van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden en Certified Eurofarrier. Gedurende zijn loopbaan als hoefsmid heeft hij allerlei cursussen en bijscholingen gevolgd en is hij voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en materialen in zijn vakgebied.

Als zelfstandig hoedsmid met een eigen klantenkring vindt hij het werk op de praktijk een mooie afwisseling en uitdaging. Het is leerzaam en dankbaar om paarden en pony's met blessures of hoefproblemen te helpen bij hun letsel. Aan de hand van de eventueel benodigde onderzoeken zoekt hij samen met de dierenarts naar het juist bekappen en passend hoefbeslag voor paarden en pony's.

Berrie Komejan is op afspraak aanwezig op onze praktijk. Wilt u een afspraak maken bij Berrie? Neem dan contact met ons op via 0162 - 748062

Bekapte hoef - Lingehoeve Diergeneeskunde
Bekapte en niet bekapte hoef

Hoornscheur - Lingehoeve Diergeneeskunde
Hoornscheur

Open toon ijzer - Lingehoeve Diergeneeskunde
Open toon ijzer

Uitgebreide hoefwand resectie bij losse wand - Lingehoeve Diergeneeskunde
Uitgebreide hoefwand resectie bij losse wand

Full roller aluminium - Lingehoeve Diergeneeskunde
Full roller aluminium

Doorzoek de website