Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Kat Dier-N-artsen

Kat

Katten zijn gevoelige dieren. Een bezoekje aan de dierenarts kan daarom een erg stressvolle ervaring zijn voor een kat. We doen er daarom alles aan om het voor u en uw kat zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij zijn een eerstelijns dierenkliniek voor gezelschapsdieren. U kunt met uw kat bij ons terecht voor alle basisbehandelingen zoals een gezondheidsconsult, chippen, vaccinaties, castraties en sterilisaties. Daarnaast beschikken wij over uitgebreide onderzoeksmogelijkheden zoals bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek, röntgenfoto's en echografie waardoor wij snel tot een juiste diagnose kunnen komen. Op basis van de diagnose zullen we tot een behandelplan komen. Voor alle tweedelijns behandelingen zoals een hernia, gescheurde kruisband, gewrichtsproblemen (heupdysplasie, elleboogdysplasie, patella luxatie) verwijzen wij u altijd door naar onze partnervestiging in Lienden bij Lingehoeve Diergeneeskunde.

Wilt u advies over voeding, de oudere kat, reizen met uw huisdier of over het gebit van uw kat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en helpen wij uw graag verder. Zit uw kat in de laatste van zijn/haar leven en wilt u graag meer weten over euthanasie? Ook dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij nemen graag uitgebreid de tijd met u en adviseren u graag over een waardig afscheid.

Doorzoek de website