Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Hond Dier-N-artsen

Hond

De hond, misschien wel het meest populaire huisdier en heeft niet voor niets de bijnaam "trouwe vriend". Daar wilt u natuurlijk de beste diergeneeskundige zorg voor, want voor vaccinaties tot aan ouderdomskwalen bij de hoogbejaarde hond bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze gezelschapsdierenkliniek in Oosteind is een uitgebreide eerstelijns kliniek. U kunt bij ons terecht voor basisbehandelingen zoals chippen, vaccinaties, castraties, sterilisaties, maar ook voor uitvoerig onderzoek. Wij beschikken namelijk over de mogelijkheid tot bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek, maar ook tot het maken van röntgenfoto's en een echo.

Voor alle specialistische tweedelijnsbehandelingen zoals een gescheurde kruisband, hernia en gewrichtsproblemen (heupdysplasie, elleboogdysplasie, patella luxatie) verwijzen wij u graag door naar onze collega's in Lienden, Lingehoeve Diergeneeskunde. Zij helpen u graag verder bij behandelingen die meer onderzoek en/ of specialistische zorg nodig hebben zoals chirurgie en scintigrafie.

Doorzoek de website