Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Gezelschapsdieren

Van hond tot kat, van konijn tot vogel, bij Dier-N-artsen Diergeneeskunde bent u van harte welkom voor de beste diergeneeskundige zorg. Onze dierenarts en paraveterinairen zorgen, net als bij u thuis, met veel aandacht en liefde voor uw dier.

Bij ons kunt u terecht voor alle eerstelijns diergeneeskunde zoals castraties en sterilisaties, maar natuurlijk ook de vaccinaties en wat verder kan worden verstaan onder preventieve zorg. Tevens kunnen wij, door nauwe samenwerking met tweedelijns klinieken, ook gespecialiseerde zorg bieden zoals CT scans en orthopedische operaties.

Net als thuis, met liefde en aandacht voor uw huisdier

In het oude woonhuis van de boerderij aan de Hoogstraat 98 in Oosteind hebben wij een huiselijke maar goed uitgeruste gezelschapsdierenkliniek.

Als u de voordeur van de boerderij doorkomt, stapt u binnen in een gezellige wachtkamer waar de assistente u welkom heet en ervoor zal zorgen dat u en uw huisdier zich op het gemak voelen. We hebben ruimte genoeg voor honden om te zitten en voor katten is er een speciale plank aan de muur waar angstige dieren op veilige hoogte op hun beurt kunnen wachten.

Het consult vindt plaats in een ruime spreekkamer waar we alle tijd nemen om met aandacht naar u te luisteren en uw huisdier na te kijken. Per consult plannen we dan ook in ieder geval 30 minuten in. Zo is er tijd om samen met de eigenaar tot de juiste behandeling te komen.

Uitgebreide zorg mogelijkheden

Mochten er aanvullende onderzoeken nodig zijn dan kan dat in veel gevallen ook bij ons. Onze kliniek is uitgerust met alle noodzakelijke benodigdheden zoals bloedapparatuur, echo, röntgen, operatiekamer en een verwarmde katten- en honden opname (IC). Daarmee kunnen wij uitgebreide medische hulp geven aan uw hond, kat, konijn of knaagdier.
Mochten wij er zelf niet meer uitkomen dan hebben we, mede door de recente fusie met Lingehoeve Diergeneeskunde in Lienden, goeie banden met medische specialisten waar we naar kunnen verwijzen.

Wij heten u van harte welkom voor een kennismaking en een rondleiding!

Doorzoek de website