Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Euthanasie Dier-N-artsen

Euthanasie

Het is iets waar u liever niet bij stil staat, maar er komt een moment dat u definitief afscheid moet nemen van uw huisdier. In sommige gevallen is het het overwegen waard om het dier uit zijn lijden te verlossen en na te denken over euthanasie.

We kunnen ons goed voorstellen dat het voor u erg lastig is om een keuze, maar vooral ook wanneer  u deze keuze moet maken. Het is voor veel mensen namelijk moeilijk om het dier te zien lijden, maar een definitieve keuze te maken evengoed lastig.

Het is bij euthanasie belangrijk om goed na te denken of uw huisdier nog voldoende kwaliteit van leven heeft. Eet en drinkt het dier nog voldoende? Heeft het dier pijn?

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om deze vragen te beantwoorden. Bij Dier-N-artsen Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor advies en vragen. Samen komen we wellicht tot het besluit of het leven voor uw huisdier nog acceptabel is of niet meer. Uit ervaring weten we dat het moment wanneer het niet acceptabel is, steeds verder vooruit wordt geschoven.

Doorzoek de website