Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Onderzoeken paard Dier-N-artsen

Onderzoeken

Bij Dier-N-artsen Diergeneeskunde bieden wij een breed scala aan onderzoeken aan. Naast alle eerstelijns zorg voor uw paard, kunt u bij onze kliniek in Oosteind (Noord-Brabant) ook terecht voor uitgebreidere onderzoeken, behandelingen en operaties.
Wij werken met ervaren paardenartsen en paraveterinairen en zijn 24uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Lingehoeve Diergeneeskunde werkt met ervaren paardenartsen, hoefsmeden, stalverantwoordelijken, paraveterinairen en vrijwilligers. Zij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en zetten zich honderd procent in voor het welzijn van uw paard. Alle onderzoeken voor paarden, zoals echografie, endoscopie, radiografie, vinden op onze hoofdvestiging in Oosteind. Voor onderzoeken middels een CT-scan of scintigrafie kunt u tevens terecht bij onze collega's van Lingehoeve Diergeneeskunde in Lienden.

Alle paardenartsen van Dier-N-artsen Diergeneeskunde hebben jaren ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tevens staan na- en bijscholing bij ons hoog in het vaandel. Onze paardenartsen hebben zich verdiept op een specifiek onderdeel binnen de paardengeneeskunde, zoals orthopedie, interne geneeskunde, chirurgie en voortplanting.

Doorzoek de website