Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Aandoeningen gezelschapsdieren

Als uw huisdier ziek is kan het lijden aan veel verschillende soorten aandoeningen. Bij Lingehoeve Diergeneeskunde beschikken we over verschillende soorten apparatuur om uw zieke huisdier zo goed mogelijk te helpen. Zo maken we echo’s, röntgenfoto’s, CT-scans, een endoscopie of gebruiken we ons scinti-apparaat om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Hoe deze verschillende methoden worden gebruikt kunt u lezen bij onze vakgebieden.

 

Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende aandoeningen bij onze huisdieren. Mocht het probleem van uw dier er niet tussen staan? Neem dan contact op via het contactformulier of via 0488 48 29 00.

Heeft uw dier chocolade gegeten? Dan is het verstandig zo snel mogelijk contact op te nemen!Bel met 0488 48 29 00! 

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website