Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Kleine huisdieren

Ook met uw konijn, cavia, fret, chinchilla, hamster, rat of muis bent u bij Lingehoeve Diergeneeskunde aan het juiste adres. Een aantal dierenartsen heeft zich extra verdiept in de specifieke aandoeningen die bij deze dieren voorkomen. Ook zijn enkele dierenartsen geïnteresseerd in de geneeskunde van vogels en reptielen.

Hieronder onderscheiden we de drie kleine huisdieren die wij het vaakst in onze kliniek behandelen.

Uw Dier

Heeft u een konijn of overweegt u er een aan te schaffen, dan hebben wij de nodige informatie betreft aandoeningen, huisvesting, voeding en voortplanting. Lees meer.

Heeft u een cavia of overweegt u er een aan te schaffen, dan vindt u hier de nodige informatie betreft huisvesting, aandoeningen en voeding. Lees verder.

Een fret is een leuk en nieuwsgierig huisdier. Wij informeren u graag over mogelijke aandoeningen, huisvesting en voeding. Lees meer.

CT Scan
?
Scintigrafie
?
Radiotherapie
?
Chirurgie
?
Begripvol Ontzettend lief voor onze kater junior. Luisteren naar wat je zegt en vraagt. Ruim tekst en uitleg. Lief naar onze junior toe en dat vindt ik erg belangrijk.
Mevr. B. Kant, Tiel
Respectvolle medische zorg. De staf van De Lingehoeve heeft er alles aan gedaan om onze poes June te laten genezen. Helaas hebben wij moeten besluiten om afscheid van haar te nemen. Dit laatste hebben wij in alle rust mogen doen.
F.E., Dodewaard
Kundige en betrokken dierenartsen. Mijn ervaring met de Lingehoeve is erg goed. De praktijk heeft kundig en ervaren dierenartsen en ze betrekken de eigenaar goed in het proces.
J., De Weere

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website