Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Team gezelschapsdieren Dier-N-artsen

Team Gezelschapsdieren

Zoekt u een dierenarts voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team bestaat uit dierenarts Fleur en paraveterinairen Manon en Suzanne.

Mijn naam is Fleur Bessems. Ik ben 15 jaar geleden als dierenarts afgestudeerd in Utrecht en sindsdien heb ik door heel Nederland in verschillende klinieken gewerkt. Vooral persoonlijk contact en aandacht vindt ik belangrijk in de praktijk. 'Door met aandacht te luisteren leer je mens en dier kennen en kom je eerder erachter wat de beste behandeling is'.

Mijn interessegebied binnen het vak is internistische zorg (het ‘puzzelen’ bij gecompliceerde patiënten en door verder onderzoek of evt overleg met specialisten toch tot de juiste diagnose komen) en dermatologie (huidproblemen en al hun oorzaken).

Ik ben getrouwd met een tomatenkweker en we hebben 3 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag of ga ik lekker ergens borrelen of eten met man en kinderen.

Paraveterinair en Manon en Suzanne kent u wellicht van de paardenkliniek maar zij gaan nu ook het team gezelschapsdieren ondersteunen en zitten voor u klaar bij binnenkomst.

Fleur Bessems Dier-N-artsen

Doorzoek de website