Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0162 - 748062 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0162 - 748062 | Contact

Onze nieuwe dierenarts: Louise Blaauw

Vanaf 1 juni zijn wij weer volledig geopend met onze gezelschapsdierenpraktijk. Graag stellen wij dan ook onze nieuwe dierenarts aan u voor.
“Hallo allemaal,
Mijn naam is Louise en vanaf 1 juni start ik bij Dier-N-artsen als gezelschapsdierenarts. Van jongs af aan wilde ik al dierenarts worden en inmiddels ben ik dit alweer 7 jaar met heel veel plezier. Ik neem graag de tijd voor elke patiënt en vind persoonlijk contact belangrijk.
Ik woon samen met mijn partner, we hebben een zoon en dochter en daarnaast runnen wij een melkveebedrijf. Naast de koeien hebben wij 2 katten en 3 paarden.
Tot ziens in de praktijk!”

Doorzoek de website