Samenwerking met europees specialist oogheelkunde Anne-Marie Verbruggen

9 september 2017

Europees specialist oogheelkunde Anne-Marie Verbruggen werkzaam vanuit praktijk Dier-N-Artsen Oosteind.

 

Vanaf 1 Augustus is Dier-N-Artsen een samenwerkingsverband aangegaan met europees specialist in de veterinaire oogheelkunde Anne-Marie Verbruggen. Op 2 maandagen per maand, zal zij vanuit de kliniek van Dier-N-Artsen in Oosteind paarden met oogproblemen,  afkomstig uit eigen kliniek en paarden op doorverwijsbasis uit andere praktijken, onderzoeken en behandelen. Denk hierbij aan maanblindheid, slecht herstellende regenboogvlies- of hoornvliesontstekingen en beschadigingen, en trauma aan het oogbol en oogleden.

 

Anne-Marie Verbruggen is in 1994 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde In Luik, België.Na een opleiding van 3 jaar op de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en het behalen van het ECVO examen, werd ze Europees Specialist Veterinaire Oogheelkunde (ECVO Diplomate). Ze is als oogarts werkzaam vanuit diverse klinieken, zoals het Diergeneeskundig Verwijscentrum in Dordrecht en het Medisch Centrum voor Dieren (MCD) in Amsterdam.

 

Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u terecht bij: Dier-N-Artsen, Hoogstraat 98a in Oosteind Telefoon: 0162 74 80 62 of via de email: info@diernartsen.nl