Nieuws

Eerste embryo is gespoeld

19 maart 2019
Vandaag is het eerste embryo van dit seizoen weer gespoeld!!
Vuurwerkangst

Vuurwerkangst

27 december 2018
Oudejaarsavond is voor ons een feestelijke aangelegenheid, maar voor sommige paarden is de jaarwisseling een periode die gepaard gaat met stress en angst.
Influenza  (paardengriep)

Influenza (paardengriep)

27 december 2018
Momenteel hebben we in zuid en midden Nederland te maken met een influenza uitbraak. Het lijkt erop dat paarden die langer dan 6 maanden geleden zijn gevaccineerd meer problemen ontwikkelen dan paarden die recent zijn gevaccineerd.

Rhinopneumonie

1 november 2018
De neurologische vorm van Rhinopneumonie steekt weer veelvuldig de kop op. Lees hier meer over de aandoening en hoe u de bescherming ertegen kunt verhogen.

Gratis bloedonderzoek PPID in september en oktober 2018

28 augustus 2018
In samenwerking met Boehringer Ingelheim geeft Vetmedlab paardeneigenaren de mogelijkheid om in de maand september en oktober 2018 gratis bloedonderzoek naar PPID te doen bij paarden die van deze aandoening verdacht zijn.

Weer een score van 100%!

24 juli 2018
Twee keer per jaar test de Gezondheidsdienst voor dieren ons laboratorium of wij nog voldoen aan de eisen op het onderzoek van bacteriologisch onderzoeken. Dier-n-artsen heeft voor het eerste deel van deze test wederom een score van 100% behaald. Daar zijn we erg trots op!

Wederom 100% resultaat behaald!

22 november 2017
Twee keer per jaar test de Gezondheidsdienst voor dieren ons laboratorium of wij nog voldoen aan de eisen op het onderzoek van bacteriologisch onderzoeken. Dier-n-artsen heeft wederom deze test met 100% resultaat behaald. Daar zijn we erg trots op!